ISPARTA / AKSU - Yakaavşar Şehit Ali Kaya İlkokulu

Yakaavşar Şehit Ali Kaya İlkokulu

Adres
YAKAAFŞAR KÖYÜ İMAMLAR MEVKİİ AKSU YENİŞERBADEMLİ YOLU 1 SK. ŞEHIT ALI KAYA ILKOKULU BLOK NO: 1 AKSU / ISPARTA
Vizyon
Öğrencilerimizin kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmelerini sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim kurumu olmaktır.
Misyon
Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, entelektüel, öz değerlendirme yapabilen, iş birliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü, ulusal kültürünü özümsemiş, kendi ayakları üzerinde duran aynı zamanda küresel bakış açısına sahip duyarlı bireyler yetiştirmektir.
08:30 / 14:30
Okul Servisi